Besøkstall

150 368 denne måneden

14 527 572 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Eivind Selven

Hei! Vi lappe lik så godt te med en ny PPP midt i all ribbelanginga vi!
eivind_s__ra_1.JPG
Eivind Selven som har tatt utfordringa herre gangen, sånn ska det værra!
 

1. Ka e favorittplata di ”of all times” Eivind?

Her har vi jo my snadder. Bob Dylan har my pent, men æ ende opp med Neil Young og “Weld”. Æ har stor sans for langhåra menn som kan å spæll gitar, og Neil Young har et eget lydbilde som ofte e helt enormt.

2. Ka e det som e så enormt med akkurat den plata?

Æ huske da æ kjøpt den, va vel seint på 90-tallet en gang. Æ sto og bladd i hyllan i den smått legendariske platebutikken Feedback i Tromsø som han Egon Holstad dreiv. Æ sto med Weld i handa, og plutselig sjer æ at innehavern sjøl står og sjer på mæ og si: - Det der e verdens desidert beste live-album. Vess du e uenig så kan vi diskutere det ute på gata med bare nævan.
Et sånt utsagn gjor inntrykk, og CD'n (dobbel) vart med heim. Har sjelden angra så lite på ei avgjørelse.

3. Utgivelsesår?

1991.

4. E det en spesiell låt som peke sæ ut?

Vanskelig. Må nok bli Powderfinger, en enorm versjon av en enorm sang. Må ellers nevnes at Mr. Young på det albumet her gjør en frekk versjon av Blowing in the wind, der han underveis simulere et luftangrep som en kommentar te Gulfkrigen. Neil Young uttalt sjøl at han skada høreselen permanent mens han miksa albumet. Bør med andre ord spælles høyt.

5. Ellers da, ka høre du på for tia?

Det e utrolig variert. Høre radio på arbeid, prøve så godt æ kan å hold på P3. Dessverre e itj det bestandig like populært te alle, så da kjæm P4 inn. Musikkansvarlig i P4 bør piskes med halvkokt spaghetti og deretter få en svømmetur med betongsko, for makan te fantasiløst opplegg ska du leit læng etter. Ellers si æ pene ord om Band of Joy med Robert Plant, og det bli my diverse gammelt som Bob Dylan, Deep Purple, gammel Dire Straits og myyy ainna.
P3 forsyne mæ med my bra ny musikk, og det har æ bare godt av.
weld_1.jpg
6. Ka e den desidert verste låta du veit om?

P4 har en tendens te å overdriv hyppigheten av en del låta, så æ slit enno med ettervirkningan av Fairytale. Ellers har æ bare vondt å si om alt som minne om danseband.

7. Eventuelt (det værra sæ musikk eller nå anna for den del):

Æ har gode daga no, Leeds gjør det godt og vi har endelig fått spikra sammen et seniorlag i Glimt som sjer bra ut. Det va litt usikkert ei stund kolles spillermaterialet vart, men no søv æ godt om natta. Det vart mer eventuelt enn musikk, men fotball e da viktig det å.

Takke for seg!
 
Det e vi som ska takk Eivind!
Takk

PPP

No må dokk bli med da folkens! Send svar te pasundli@hotmail.com  TVERT!!!

 

 

Publisert 29.12.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse