Besøkstall

83 004 denne måneden

94 617 466 i år

Annonse

Annonse

Annonse

La grasrotandelen gå til Orkanger: To av tre ikke med

DSC_0004_1.JPG

To av tre som tipper eller spiller Lotto er fortsatt ikke med på grasrotandelen. Det betyr at tusenvis av kroner fra spillere på Orkanger går til Oslo, Tromsø og andre steder - ikke til gode formål her på stedet (bildet).
Registrer deg neste gang du leverer kupongen eller på nettet.

102 lar nå grasrotandelen sin gå til Orkanger Vel. Det gir foreninga ca 2500 kroner i måneden. Pengene bruker vi blant annet i Gammelosen.

Nummeret vårt hos Norsk Tipping er 993 543 152. Ta det med til spilledisken, eller bare si at du vil spille for Orkanger Vel. Kommisjonæren ordner resten.

OBS! Pengene går ikke fra en eventell premie. Grasrotandelen tilsvarer fem prosent av det du spiller for. Du bestemmer hvem som skal få pengene. Hvis du ikke er med, går denne fem-prosenten av innsatsen  din i det store sluket.

Orkanger Idrettsforening er et annet godt formål. OIF har i dag 186 spillere. OIFs nummer er 976 431 618.

Norsk Tipping opplyser på hjemmesidene sine at  668 000 spillere nå bruker grasrotandelen. Men to av tre har ikke registrert seg.

Ca 200 millioner kroner (!) årlig forsvinner inn i felleskassa i Norsk Tipping i stedet for at spillerne selv bestemmer hvem som skal få dem.

Med spillerkort og kortleser kan du knytte deg til en grasrotmottaker på nettet.


 

Publisert 20.01.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse