Besøkstall

126 923 denne måneden

21 499 122 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Vi er ute på nettet: Følg Google-bilens ferd på Orkanger

googlebil_1.jpg

Nå er Orkanger lagt ut på Google streetview. Mange la merke til Googlebilen da den kjørte omkring med kamera på taket i sommer. Klikk På denne linken for å manøvrere deg gjennom Orkangers gater, og studere hus og hager. Dra figuren til venstre i oversiktsbildet over til kartet for å starte.

 

Alle personer og bilskilt er sladdet. Men Peder Skjellhaugs bil med dartskiver på bakruta står vitterlig parkert utenfor pøbben. 

Velforeningas leder drar dessuten kjensel på seg selv på sykkel ved Vigorbrua. Husker at bilen passerte - og har sjekket.

Og nå mener en ivrig leser at ordfører Gunnar H. Lysholm er en av tre syklister i gruppe i Havneveien like ved badeplassen nord i Gammelosen. Tror faktisk det stemmer.

Med Google streetview er Orkanger definitivt plassert på kartet. Det vil si; omtrent hvert hus og hver vei kan studeres fra alle mulige vinkler.

Tjenesten gjennomfotograferer hele kloden og gjør bildene tilgjengelige på Internett.

Manøvreringa er ganske enkel. Det er bare å prøve seg fram, så blir det etter hvert. Velg gjerne bilde i fullskjermformat.

God tur!

 

Publisert 26.01.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Zoom ut og sjå hele Orkdaln! 27.01.2011 12:26
Da vil dokk sjå at Google har gjort det einast rætte : dæm ha dækt 7320 og Fainnræmsbanken stadion mede et ugjennomtrengelig skydekke! Google ha skjønt det, oppå der e det itj nokka interessant! he he

Tror jaggu Googlebilen respekterer trafikkreglene! 27.01.2011 11:49
Jeg prøvde å "kjøre" mot enveiskjøringa i Kåresgata (moro å bryte alle lover og regler i virtual space) men det fikk jeg ikke til! Jeg måtte kjøre rundt og komme den andre veien for å "kjøre" gjennom Kåresgata! Det er sjølsagt mulig at det er jeg som er for dårelig sjåfør! Jeg venter at mer proffe sjåfører kommer på banen :-) EP

Terje Togstad 27.01.2011 17:24
Da må du lære deg å kjøre google Erik. Fungerer ihvertfall fint hos meg.

He he! 27.01.2011 21:23
Det var det jeg regna med, at det finnes forherdetet typer der ute. Jeg er så troskyldig og lovlydig jeg! :-)) EP

Har allerede sett det 26.01.2011 23:53
Og sendt avgårde lenke til ca 600 amerikanere jeg har drevet på å gjetet (moderert) på diskusjonsgruppa mi i USA siden år 2000..... Amerikanerne trodde ikke det så så sivilisert ut, utenfor USA - de skulle bare ha visst! Jeg kalte mailen My Mansion, for riktig å gni det inn..... Har dem kasat vekk tid oppi veikrysset og? :-))

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse