Besøkstall

89 322 denne måneden

96 991 167 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ukeslutt: Tar sjansen på å kritisere Venstre og Arne Grønset

C__Documents_and_Settings_hanskr_Lokale_innstillinger_Temporary_Internet_Files_Content.IE5_J2DF20GO_Orklaparken_1_.pdf___Adobe_Reader.bmp

Partiene slipper nå sine lister med politiske kandidater til høstens kommunevalg. AP har også lagt fram et konkret program.
I andre partier betyr programmet mindre, eller det består av uforpliktende ønsker. Da vet velgerne ikke hva de stemmer på.
De som stemte miljøpartiet Venstre ved siste valg stemte på en Venstre-leder som vil bygge bilbru gjennom et av våre viktigste friluftsområder (bildet). Mer i Ukeslutt i gjesteboka.

Hele Venstrelista finner du i egen nyhetssak.

Både Arne Grønset og listekandidater som Erik P. Tronvoll og Knut Bonvik har argumentert ganske friskt mot satsing på Orkanger sentrum.

Venstremedlemmer kan forsøke å påvirke partiets toneangivende politikere selv om de ikke blir innvalgt i kommunestyret.

Vegard Rostad Rinne, Tor Kvarsnes og Kari og Liv Fossvoll fra Orkanger står alle på Venstrelista - riktignok uten å være forhåndskumulert.

Hvor du kommer fra betyr fortsatt mye i politikken i Orkdal. Det er åpenbart lettere å forstå betydningen av en sunn sentrumsutvikling hvis du bor på Orkanger enn utenfor.

Venstre gikk for øvrig til valg i 2007 med mål om å bygge klatrehall på Follo i stedet for i Idrettsparken. Valget gikk dårlig.

Dagens Ukeslutt handler om miljø, Laksøra og Grønnstrukturplanen. Les mer ved å følge lenkene:

Laksøra - faktaark.

Grønnstrukturplanen - hovedside.

 

Publisert 11.03.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Asbjørn T. Heggdal 12.03.2011 15:14
For noen år siden hadde jeg besøk fra USA. Dette var på sommeren og jeg tok gjestene med til Laksøra og området ved Gjølmebrua. Orkla fløt rolig og mektig med en og annen laks som veltet seg i overflata. Da vi spaserte i halvmørke under det tette løvverket som nesten stengte sollyset ute og det kvitret å peip fra forskjellige fuglearter, utbrøt amerikanerne at dette var som å være i jungelen og det bare noen hundre meter fra boligområder. Flott og helt unikt sa de. Der vi kommer ifra må vi kjøre timesvis for å oppleve noe slikt. Vi fikk også se bever på nært hold. Ellers har jeg på mine mange rusleturer og fisketurer opp gjennom årene i dette området observert rev,hare,mink,oter,grevling, rådyr og naturligvis elg vinterstid.

Pål Anders Sundli 11.03.2011 23:19
Området Laksøra ved Gjølmebrua er et av flere områder som gjør det så fint å bo på Orkanger og i Moan. I tillegg er det, som Hans nevner, et helt unikt plante- og dyreliv der. Senest i fjor tok jeg og minstemann frokosten er nede i selskap med en bever faktisk! Så plutselig ut av det blå foreslås det å rasere området med bilbru! Slike områder må sikres for ALL FRAMTID SNAREST!

Utfløtter 11.03.2011 22:28
Har enda til gode å skjønne hva dette partiet egentlig står for.Ta Oslo f.eks.,der støtter de Høyre-FrP-byrådet i de viktigste og store sakene,men i Stortinget er det nesten ingen som er mere skeptisk mot FrP enn nettopp Venstre-

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse