Besøkstall

126 923 denne måneden

21 499 122 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Trist for sentrum: Tapasen dropper utvidelse

DSC_0046_1.JPG

Rafael Blanco på Hjørnet Tapas skrinlegger planen om å utvide restauranten kraftig. Blanco har kommet til at det blir altfor dyrt å bygge om lokalene der det tidligere var solstudio. Naboklager spiller også inn.

På bildet prater Rafael Blanco med gjestene Petter Togstad og Roger Sivertsen.

Tapas-eieren varslet storstilt utvidelse tidligere i vinter da solstudioet i nabolokalet la ned. Det var en gladnyhet for alle som ønsker liv i sentrum. Det populære Galleriet hadde akkurat kastet inn håndkleet.

Men nå gir Blanco opp mangedoblingen av lokalet. Investeringene blir for store. Dessuten har det kommet forhåndsklager fra beboere i Hjørnet-gården i tilfelle mer omfattende drift.

Ifølge Blanco får han klager bare for å la Tor Kvarsnes spille akustisk gitar enkelte fredager.

Hjørnet-gården er det mest srtategiske bygget i hjertet av Orkanger. Nå står den med gapende vinduer i nesten hele første etasje. Også andre deler av bygget står tomt.

I dag er også lokalene etter Galleriet tomme. Dit flytter snart May B Lille Hus. Men butikken forlater et annet lokale i gata.

Partiene som har styrt de siste årene har avvist alle forslag om å stimulere handlegata.

Her ser du kjernebygget i sentrum. Det er liv bare i ett vindu i første etasje av fasaden.

DSC_0049_1.JPG

 

Publisert 04.04.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

kjell arne hestad 04.04.2011 19:10
Veldig trist. Vil Ørbøggen egentlig ha et levende sentrum, eller vil de bare ha en stille gate uten trafikk og andre forstyrrende elementer? Lurer for øvrig litt på hvilke vurderinger de som kjøper seg bolig midt i sentrum,gjør seg mhp. "støy".Hvis de ikke tåler klassisk gitar en dag i uka,så hadde kansje et hus i skogen vært tingen.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse