Besøkstall

126 923 denne måneden

21 499 122 i år

Annonse

Annonse

Annonse

50 på dugnad i Gammelosen: Nå kan sommern komme!

dugnad9.jpg

Mer enn 50 møtte på dugnad i Gammelosen lørdag. Aldri har gjennomsnittsalderen vært lavere. Sveinung Sundli fortalte om tanken bak "Vannspeilet 2011". Og i løpet av fire timer var vinterens etterlatenskaper borte fra strendene.
Flere bilder nedenfor.

Slik så det ut etter at vi startet på stranda i nordenden:

dugnad2.jpg

Og sånn så det ut etterpå:

dugnad93_1.jpg

Orkanger Vel skal snart kjøre på mer sand både her og i sørenden. Flomvatn har gravd ut ei svær kløft på stranda i nord. Vi har heldigvis litt sand på lager fortsatt.
Under et bilde fra grill- og matpausen klokka 12:

dugnad3.jpg

Unge og eldre jobbet sammen i skjønn forening lørdag. Det er en glimrende kombinasjon. Sveinung Sundli beroliget skeptikerne med at arrangørene av "Vannspeilet 2011" skal ha massivt vakthold.
- Ingen har større interesse av å unngå en fyllefest med bråk og hærverk enn jeg og de andre ansvarlige, sa Sveinung. Han forklarte initiativet særlig med to ting: Orkdal mangler et spydspiss-arrangement som gjør kommunen kjent. Og Orkdal mangler gode kulturtilbud til ungdommen.
- Jeg så et udekt behov - et marked, sa Sveinung.

På bildet under sørger Anja Tjelflott (t.h.) fra Småbylista Orkdal og hagelaget for at STs Catharina Morken får grillpølse.

dugnad7.jpg

"Vannspeilet 2011" går av stabelen 24. og 25.mai. 26.mai arrangerer Orkanger Vel vår tradisjonelle familiedag i Hermetikken. Alt skal være strøkent til da, ifølge Sveinung Sundli.

Mange unge møtte opp på årets dugnad. De gjorde en kjempejobb sammen med foreldregenerasjonen og en fast gruppe iherdige pensjonister. Stranda i sørenden var så rein og vakker som på bildet under etter dugnaden. Det håper vi den er også etter russefeiringa og etter "Vannspeilet 2011".

Orkanger Vel har ett klart budskap til russen og andre glade ungdommer: Gammelosen er feil sted for villfesting. Det går alltid galt. Et friområde er ikke et fristed.

dugnad91.jpg

Det er ved denne perlen "Vannspeilet 2011" finner sted. Sveinung Sundli håper på to tusen besøkende på to kvelder, og at festen blir et arrangement som vokser, som gir Orkdal god PR som bo- og arbeidssted, næringslivet mer omsetning og lag og organisasjoner økte inntekter.

PS: Husk at Orklamartnan trakk over 20 000 med Bobbysocks i 1985.

 

Publisert 30.04.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse