Besøkstall

83 004 denne måneden

94 617 466 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger: Gater og veger i kø for asfalt

Dordigata.jpg

Dordigata (bildet) kan bli den neste gata på Orkanger som får asfalt. Vegutvalget i kommunen har laget forslag til prioritering. Øverst blant strekningene på Orkanger står imidlertid reasfaltering av Hovsbakkveien.

Vegutvalget skriver at Dordigata på Nerøra er klar for asfaltering. De parallelle gatene har fast dekke.

Hovsbakkveien (bildet under) er gjennomfartsåra i Hovsbakkan/Rømmesbakkan. Deler av veien er svært slitt, særlig ved Hovslund. Arbeid med asfalt, kummer og kantstein er kalkulert til en million kroner.

Hovsbakkvn.jpg

Også Njardargata mellom Grensen og Orkdalsveien er i dårlig forfatning. Utvalget skriver at strekningen (under) er klar for reasfaltering.

Njardargate.jpg

Flere grusveger kan få asfalt etter hvert. Parkveien...

Parkveien.jpg

...og nabogata Rømmesveien (under) er blant disse.

R__mmesvn.jpg

De siste årene har blant annet Fjordgata og Nygata på Nerøra fått fast dekke. Storåsfeltet i Hovsbakkan og søndre del av Søster Signes veg er nye kandidater.

Asfaltering skjer gjerne i forbindelse med at det graves for å skifte ut ledninger. Her ser du vegutvalgets prioritering med kommentarer for hele Orkdal.

 

Publisert 04.05.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Da gjelder det..... 05.05.2011 17:59
at ikke panikken griper folk, slik at det blir hundrevis av nye fartsdumper! Om beboerne bruker vett går det bra uten - det er de som bor i strøket som kjører fortest! ErikP

utfløtter 05.05.2011 13:36
Har også hatt besøk av folk fra andre steder mens jeg bodde der,og det første de la merke til,var de mange dårlige veiene på Orkanger.Har fortsatt ikke vært noen steder i Norge der det finns maken. Flaut er heller det riktige ordet.

Synnøve Sundli 04.05.2011 23:08
Har en brevenninne fra Gråsten. Hun var på Orkanger første gang i 1960, og la merke til alle grusveiene. Det var virkelig eksotisk for danskene! Da hun kom tilbake på besøk i 2007, så var det utrolig nok like eksotisk her! Er det virkelig mulig at min barndomsgate, Dordigata, blir asfaltert?

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse