Besøkstall

103 234 denne måneden

19 866 945 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Nesten 50 på gudstjeneste i Hermetikken

Gudstj4.jpg

Strålende solskinn la en flott ramme om gudstjenesten i Hermetikken søndag. Nesten 50 deltok for å høre sokneprest Pål Ove Lilleberg tale og Tor Kvarsnes synge. (Flere bilder nedenfor).

5.juni er Verdens Miljødag. Kirken markerer sitt engasjement i miljøspørsmål blant annet ved å innføre Skapelsesverkets dag.

Som et apropos: Utslippene av CO2-utslipp øker i stedet for å synke. En av Norges fremste klimaforskere - Helge Drange - uttalte lørdag at det er lite håp om å nå FNs mål om en global oppvarming på maksimum to grader.

Høyere temperaturstigning enn dette antas å utløse farlige klimaendringer, og i verste fall selvforsterkende endringer som bringer klimasystemene ut av kontroll.

Gudstj1.jpg

Sokneprest Pål Ove Lilleberg fortalte blant annet om stedet Hermetikken, og om båten "Gjertrud" som fraktet fisk inn og fiskmat på boks ut da det var fabrikk her.

Gudstj2.jpg

Stemningsfullt på den andre friluftsgudstjenesten i Hermetikken - på det Kirken kaller Skapelsesverkets dag. Etterpå var det kirkekaffe.

Gudstj5.jpg

Trubadur Tor Kvarsnes sang blant annet Orkangersangen. På denne lenken finner du tekst og melodi til Orkangersangen.

PS:
Mens noen deltok på gudstjenesten, ryddet andre opp ved torget. Seks jakker - både til menn og kvinner - lå slengt i og ved fontenen. Her ligger de til tørk hvis noen skulle føle seg avkledd:

kl__r_fontene.jpg


 

Publisert 05.06.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse