Besøkstall

126 923 denne måneden

21 499 122 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Lørdag fra kl. 19: Fest i Hermetikken - nå med flere musikere

oversikt_1.jpg

Lørdag kveld er det igjen klart for Orkanger Vels tradisjonelle fest i Hermetikken. På programmet: Unge artister, og litt mer voksne artister som Tor Kvarsnes, Jan Egil Skjervø, Olav Nersveen, Elling Breunig og Jan Brevik. Filmskaper Christian Falch kommer også.

Falch skal fortelle om sitt eget møte med krigshistorien. Først gjennom arbeidet med "Kampen om Thamshavnbanen", og nå via et nytt prosjekt:

Orkanger-mannen fordyper seg nå i det utrolige livet til "Gulosten", en kjent kriminell som var aktiv motstandsmann og tok liv under krigen - og som ble venn med Kong Haakon.

Festen i Hermetikken har blitt en fast åpning på Orkanger-dagene. Den ble arrangert første gang i 2006, og var ment som en engangsforeteelse for å markere opprustinga av Gammelosen.

Men det kom mange hundre deltakere, og flere ønsket en fest til allerede samme sommer.

Det er alltid gratis inngang i Hermetikken. Orkanger Vel tjener derfor lite penger på arrangementet. Men det har utviklet seg til et slags folkekrav i ei juni-uke med mye aktivitet. Det vi tjener går tilbake til Gammelosen.

Festen er et stort løft for et lite styre. Vi trenger fortsatt vakter. Hvis du vil gjøre en vaktjobb, ta kontakt med Arve Holmeng (900 74 113), Geir Knutzen (952 67 975) eller Laila Fjeld (415 21 428).

Det blir langåpent med sein servering.

janolav_1.jpg

Tor Kvarsnes og Olav Nersveen i aksjon for to år siden. Jan Egil Skjervø og Elling Breunig stiller dessuten i år - i tillegg til Jan Brevik som nå er en del av Hermetikken.

 

Publisert 15.06.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse