Besøkstall

89 322 denne måneden

96 991 167 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF fotball fikk Orkanger Vels trivselspris

trivselsprisen.jpg

Orkanger Vel ga lørdag kveld Trivselsprisen for 2011 til Orkanger IFs fotballavdeling. OIF fotball får prisen særlig for arbeidet med å inkludere flyktninger og innvandrere i lokalsamfunnet. På bildet Hans Kringstad i Orkanger Vel, OIF-spilleren Mohammed Abdi Abdulkadir (populært kalt Abdul) og nestleder Ole Morten Holmeng i fotballavdelinga.
OBS! Husk familiedagen i Hermetikken fra kl. 12 søndag.


Prisen består av en plakett og en gave på 3 000 kroner. Den skal gå til personer, lag eller virksomheter som gjør en innsats for trivsel på Orkanger.

OIFs nye fotballstyre får prisen blant annet for å ha skapt stor entusiasme rundt fotballen på Orkanger bare i løpet av et drøyt år.

Våren 2010 sto flere verv ledige i fotballavdelinga. En gruppe ildsjeler bestemte seg for å gjenreise OIF-fotballen. Etter kort tid var det flere tillitsvalgte enn det egentlig finnes tillitsverv.

OIF fotball har økt rekrutteringa, startet seniorfotball, skolert en rekke trenere og løftet Idrettsparken og garderobeanlegget gjennom intenst dugnadsarbeid.

Orkanger Vel legger likevel mest vekt på at OIF arbeider under mottoet "Fotball for alle". Det gjelder alle barn uansett ferdigheter, og det gjelder ikke minst innvandrere og flyktninger som blir effektivt inkludert i et positivt miljø.

Abdul tok imot prisen sammen med nestleder Ole Morten Holmeng i leder Stein Atle Gangås sitt reisefravær. Abdul forteller at han kjente mindre enn ti personer i Orkdal. Etter å ha blitt med i OIF fotball kjenner han mer enn 50.

Orkanger-fotballen er ikke bare en miljøfaktor for innfødt ørbygg, men en brubygger på tvers av språk og kultur. OIF utnytter fotballens muligheter som felles språk.

Her er de tidligere vinnerne av Trivselsprisen:
2003: Velforeninga i Øvre Hovsbakkan.
2004: Knut Even Wormdahl.
2005: Stikomiteen i OIF.
2006: Snegleplukkerne Karin Røli og Borghild Melby.
2007: Båtklubben Terna.
2008: Natteravnene og Marta Landmark.
2009: Orkanger historie.
2010: Oddbjørn Fossland og Vidar Liøkel.

Og mellom kl. 12 og 15 søndag arrangerer Orkanger Vel familiedag i Hermetikken: Blant annet gratis kanopadling, ansiktsmaling og leker. Og salg av diverse godsaker.

Etterpå er det Bråttåbjønn.

Her fra en tidligere familiedag:

P6150013_1.JPG


 

Publisert 25.06.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

OBSERVATØR 26.06.2011 23:24
Helt utrolig hva denne gjengen har fått til i løpet av så kort tid. Kom igjen - stå på videre for OIF.

terje 26.06.2011 02:48
Gratulerer Oif fotball. Dette var virkelig fortjent. Oif fotball er en real fotballklubb. Orkla er kun en konstruksjon.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse