Besøkstall

103 234 denne måneden

19 866 945 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ny rampe: Orkanger Vel utvider skateparken

SkatePlakat_1.jpg

Styret i Orkanger Vel har vedtatt å kjøpe inn enda en rampe til Orkdalsbanken skateboardpark. Vi bestiller snart en liten halfpipe som egner seg for begynnere.
Barn og unge i Orkdal har et anlegg av høy kvalitet. Under Vannspeilet 2011 sa skatere fra Trondheim at dette er den beste utendørs skateparken i Trøndelag.

Velforeninga bestiller den nye rampen så snart et brukerutvalg står klart til å ta imot og montere den.

Vi kjøper inn en rampe i tre denne gangen. Prisen er ca. 20 000 kroner, noe som er billigere enn betongrampene.

Tanken er å gi et bedre tilbud til nybegynnere.

Brukerutvalget er på det nærmeste klart. Fem voksne og syv barn/ungdom har meldt seg. Vi må bare sikre at ikke alle de voksne er på ferie når rampen kommer. Det tar normalt 3-4 timer å montere den, ifølge leverandøren.

Orkdalsbanken skateboardpark ble en umiddelbar suksess ved åpninga i fjor høst. Et stort antall skatere og BMX-syklister bruker den daglig.

Parken kostet 800 000 kroner, hvorav 200 000 er spillemidler for nærmiljøanlegg. Disse 200 000 blir utbetalt nå i år.

Orkanger Vel er ansvarlig utbygger. Parken er et spleislag mellom Orkdal sparebank, Orkdal sanitetsforening, Orkdal kommune og Orkanger Vel.

Anlegget er et viktig supplement til den organiserte idretten. Det går rett i kjernen på folkehelsesatsinga Orkdal kommune har vedtatt som en av fire søyler i planene sine.

Bidragsyterne har nettopp montert et flott skilt på den ene rampen.

Under Vannspeilet 2011 holdt erfarne skatere fra Trondheim oppvisning. Konklusjonen deres: Et sånt utendørsdanlegg trenger vi i Trondheim også.

nettskat15.jpg

 

Publisert 29.06.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse