Besøkstall

126 923 denne måneden

21 499 122 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Tre poeng med et nødskrik: OIF-Rindal 2-1

Rindal3.jpg

OIF-Rindal 2-1: Forsvarer Øyvind Wehn Halvorsen sikret tre helt nødvendige poeng på heading etter corner ti minutter før slutt. OIF har fortsatt kurs mot 5.divisjon, men kursen er ikke helt stø.

På bildet over ordner Øyvind Henningsen 1-0 like før pause. OIF misbrukte mange sjanser mot et av de svakere lagene i 6.divisjon. I andre omgang var hjemmelaget elskverdig nok til å slippe overraskede rindalinger inn i kampen.

Rindal6.jpg

Egen udyktighet og en akrobatisk Rindal-keeper (som snakket rogalending, eller noe sånt) gjorde oppgjøret mellom topp og bunn unødvendig spennende. Se feks over.

Rindal1.jpg

Over er de storvokste og korthårede karene Espen Berg og John Arne Rex Rekstad på besøk i forsvaret til Rindal.

Rindal4.jpg 

Øyvind Henningsen på farten. I bakgrunnen matchvinner Øyvind Wehn Halvorsen. (Snart mangler bare Øyvind Blunck).

Rindal2.jpg

Rex Rekstad og Henningsen igjen. OIF slet med manglende bevegelse og tilsvarende ivrige rindalinger. Allerede lørdag er det bortekamp mot nettopp Rindal - hengkamp fra i vår da det enda ikke var vår i Rindalen. Lørdag må det skjerpes.

OIF tåler ikke tap mot de svakere lagene om det skal bli opprykk. Buvik2, Orkla2 og framfor alt formsterke Trønder-Lyn jager bakfra. Trønder-Lyn møter Orkla på Fannremsmoen onsdag.

OIF leder nå med 5 poeng: Resultater og tabell her.

For øvrig har trolig Nasratt Rasoli spilt sin siste kamp for OIF, men farsen rundt overgangen er ikke slutt for det. Spilleren har presentert stadig nye varianter av historien om et rentefritt lån for å gå over til Orkla. Innholdet varierer alt ettersom det er OIF, OFK eller avisene som spør.

Ved ankomst fra Afghanistan til Værnes lørdag bekreftet han angivelig nok en gang - overfor OIF - et lån på 30 000 fra en nvangitt person i Orkla FK for å skifte klubb. Søndag bekreftet han lånet, men ikke personen. Etterpå benektet han også lånet, og møtte ikke på trening (mandag).

I Adresseavisen onsdag avviser spilleren et lån på 30 000, men sier at han er lovt at Orkla FK legger ut for gjeld på drøyt 2 000 til OIF.

Uansett: OIF savnet Nasratts raid og innlegg fra venstrekanten mot Rindal.

Og til slutt situasjonen som førte til Øyvind Halvorsen avgjørende scoring.

DSC_0036_1.JPG 

 

 

Publisert 16.08.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse