Besøkstall

103 234 denne måneden

19 866 945 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkdalsveien: Her kommer eksotisk matbutikk

nybutikk2.jpg

Handlegata er i forandring: Bak gråpapiret i vinduene i Orkdalsveien 49 kommer snart en eksotisk matforretning med ghanesisk innehaver. Fix Frisør har flyttet inn i nabolokalet. Og i Orkdalsveien 33 (Dahlgården) åpner nå lørdagsbutikken Indigo.

"Innvandrerbutikken" åpner etter planen i løpet av et par uker. Den blir trolig et godt tilbud til alle nye orkdalinger som er vant til et annet kjøkken enn det norske - og et spennende alternativ for alle andre.

Mange med flyktning- og asylsøkerbakgrunn handler en god del i Trondheim. Men nå kommer fremmedartede varer også til Orkanger.

Undersøkelser i Oslo har vist at blant annet frukt og grønnsaker i såkalte innvandrerbutikker slår de store norske kjedene både på pris og kvalitet.

I nabolokalet til den kommende matvareforretningen flyttet Fix Frisør inn denne uka. Salongen til Linda Stenvik Løkken har holdt til i Dahlgården i mange år. Den nye Fix-salongen er stilig.

Et firma som selger T-skjorter på nett kommer visstnok der Fix holdt til. Og i lokalet ved siden av åpner Ingunn Rekstad og Guro Eikrem Wormdal lørdagsbutikk. Der har også Ingunns firma Moment Events kontor.

Butikken heter Indigo (bildet under), og selger ting på S: Smykker, sysaker, søtsaker, såper, second hand. Ssstikk innom!

Indigo.jpg

 

Publisert 02.09.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse