Besøkstall

103 234 denne måneden

19 866 945 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ukeslutt: Plutselig kom politikerne fram igjen

sentrum2.jpg

Hva skiller egentlig de politiske partiene i Orkdal? Hvorfor gadd bare 55,8 prosent av de stemmeberettigede på Orkanger å reise seg fra sofaen ved siste kommunevalg? Og hvorfor i all verden skal markedskreftene få lage en kald bilby av Orkanger når Høyre-politikere i andre byer og tettsteder har innsett at de må styre selv?
Les mer i gjesteboka i Ukeslutt.

 

Publisert 03.09.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

ap og småbyfan 03.09.2011 18:23
Orkdal kommune vil nok en gang få et av landets laveste valgresultat.Bare vent å se. Ingen gidder å lese alle de kjedelige innleggene i søra som hoper seg opp like før hvert valg. I Orkdal diskuterer nesten ikke politikerne nå i forkant av valget. Hvor er "krangelen" og meningsytringene som skal trigge velgerne ? Dødt som bare det. Hva med konkrete meninger rundt det som er kommunens viktigste sak det siste året. Sentrumsutviklingen og bystatusen i forbindelse med Orkdal 2040? Kun AP og Småbylista viser klare sentrumsplaner. De resterende partiene er totalt fraværende i forbindelse med den viktigste saken.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse