Besøkstall

126 923 denne måneden

21 499 122 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Huff, der lå bananskallet: Gimse-OIF 3-3

gimse2.jpg

OIFs A-lag spilte 3-3 i en knokkelkamp borte mot Gimse tirsdag kveld. De to tapte poengene kan bety forskjellen på opprykk og  fortsatt 6.divisjonsspill. OIF sløste med sjansene før pause, og slet med å skape sjanser i lunefull motvind etterpå.

Den robuste stopperen "Rex" Rekstad i aksjon på bildet over.

Begrepet "bananskall" i overskriften er et bilde på en ubehagelig overraskelse, altså noe du kan skli på (orientering til lesere som evt er trege i oppfattelsen).

Uavgjortresultatet betyr trolig at OIF må ta poeng borte mot Buvik2 i aller siste serieomgang. Det kan bli tøft. Men OIF sitter fremdeles i førersetet i avdelinga og kan avgjøre selv.

Gimse er et godt hjemmelag. OIF startet svakt. Det begynte med et billig baklengsmål. Deretter utlignet Tom Even Gundersen på straffe.

Gimse svarte med to mål til som burde ha vært unngått. Da begynte OIF å spille god fotball langs bakken i vindkastene. Uttellinga kom gjennom enda en straffe ekspedert i mål av unge Gundersen.

Gimse-spilleren som felte ham på vei gjennom fikk rødt kort, og OIF kunne spille med en mann mer i nesten en time. Stein Atle Gangås, Ove Aanonsen, Grete Vullum, Odd Lorentzen, Jarl Solligård, Per Gunnar Berg og andre trofaste som droppet Danmark-Norge til fordel for 6.divisjon øynet nytt håp på tribunen.

Orkangervel.nos utsendte var hjertelig velkommen innenfor sikkerhetssonen på Gimse, men det hjalp lite på fotograferinga ettersom lysforholdene var særdeles vanskelige.

Like etter pause utlignet Morten Knutzen. Ingen perle, akkurat. Gimse-keeperen hadde tilsynelatende et illebefinnende, men mål er mål.

Dermed 3-3, og nå skulle OIF kjøre høyrøstede og heltente melhusbygg i senk. Det skjedde ikke. Overtak i banespillet resulterte i få store sjanser. Den største fikk faktisk Gimse, som satte en straffe fem meter over mål like før slutt.

Det sto i hvert fall ikke på innsatsen. Publikum fikk oppleve amper stemning og mye kreativ kjeftbruk, noe som er ganske interessant tatt i betraktning at nivået er 6.divisjon og Gimse hadde null å spille for.

OIF har nå igjen: Lundamo, Skaun, Meldal2 og så Buvik2 borte i den siste kampen.

Buvik 2 møter Trønder-Lyn på Kvål lørdag. Tar Trønder-Lyn poeng her har OIF plutselig kontroll på toppen av tabellen igjen. OIFs neste kamp er bunnlaget Lundamo hjemme tirsdag.

Et glimt av gult og blått på Gimse:

gimse1.jpg


 

Publisert 06.09.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse