Besøkstall

89 322 denne måneden

96 991 167 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger: Rullestolbane, sandvolleyball og tennisbane

gammelosasfalt1.jpg

Tirsdag ble asfalten rullet ut ved Orkanger Vels badeanlegg for bevegelseshemmede i Gammelosen.
Samtidig tilbyr OIF seg å ta over ansvaret for den nedslitte tennisbanen og sandvolleyballbanen. (OBS! Husk innvendig dugnad i klubbhuset lørdag fra kl. 11).

Conform har forlengst støpt betongelementene til selve rullestolbanen. Wåtland Kran & Transport har løftet dem på plass. De strekker seg fra turstien og ut i sjøen på stranda i sør.

Tirsdag var neste byggetrinn over. 500 kvm asfalt kom på plass. Det er nå fast dekke i et sammenhengende område fra parkeringsplassen, via handikaptoalettet og fram til rullestolrampen.

DSC_0026_1.JPG

 

Alt er klart for siste byggetrinn: Sørvendt soltribune i fyllinga opp mot Havneveien. Denne kobles til rullestolbanen. Også øvre del av tribunen blir tilrettelagt for rullestolbrukere og andre med nedsatt funksjonsevne.

Et stålrekkverk til rullestolbanen er ferdig produsert. Dugnadsfolket venter på levering av bygninselementer i tre.

Hele anlegget koster ca 250 000 kroner - eksklusive dugnad. Asfalteringa alene kom på 126 000 kroner. Det er ikke søkt om ei krone fra Orkdal kommune.

Extra-midler (spillemidler for anlegg for funksjonshemmede) bidrar med 125 000. Sanitetsforeninga støtter med 25 000. Resten betaler Orkanger Vel, som også leder prosjektet. Neste sommer blir stranda og sjøen lett tilgjengelig for den store gruppen mennesker som har vansker med å bruke stranda med finkornet sand.

gammelosasfalt3.jpg

Her foreslår velforeninga at kommunen setter av plass for handikap-parkering. Mardahl Maskin har gjort grunnarbeidet.

Samtidig har OIF nå skrevet brev til Orkdal kommune med tilbud om å ta ansvar for den forfalne tennisbanen og tomta der det har vært sandvolleyballbane.

OIF ber kommunen annullere en gammel avtale med Orkla tennisklubb, som ikke er i drift lenger. Tennisbanen er mye brukt, men et sørgelig syn. OIF er innstilt på å ta driftsansvaret som en del av ansvaret for Idrettsparken så snart Orkdal kommune gir klarsignal.

15.0192.jpg

Tennisbanen kan komme til heder og verdighet igjen. I dag er den nedslitt og forsøplet - men en del av den kommunalt eide Idrettsparken.

 

 

Publisert 25.10.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Kjell Ivar Gumdal 25.10.2011 22:29
Toppers !! Hva om Orkdal kommune kunne bidratt med noen kroner !Heder å ære til Orkanger Vel !!!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse