Besøkstall

126 923 denne måneden

21 499 122 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ukeslutt: Orkdal og næringslivet har tidenes mulighet

CAM_3_Copy_1.jpg

Varmvatnet fra Thamshavn er en presang vi ennå ikke har pakket opp. Orkdal kommune har tidenes mulighet til å gjøre kommunen attraktiv og gi regionen en attraksjon. Det krever trolig at ledelsen i kommunen bygger en bred allianse med lokalt næringsliv.
Orkdals ledelse har dessverre også muligheten til å forspille muligheten spillvarmen gir oss. Mer i Ukeslutt i gjesteboka.

 

Publisert 04.11.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

veldig positivt av Elkem 06.11.2011 01:38
Fint å få bekreftet at ikke kun et lag i bygda påberoper seg varmtvannet fra Elkem.

Strid 06.11.2011 12:28
Å fremdeles så slipper du igjennom innlegg som fyrer under "striden" Hans!!!!! Var vel d som var meningen med den nye Avtalen, att nettopp slike utsagn skulle stoppe.....

Hans K 06.11.2011 15:52
Avtalen regulerer ikke det som står her. Den poengterer feks at lagene skal følge idrettens lover. Utroli at det må avtalefestes. Jeg driver sensur langt ut over det som er naturlig. Kommentaren "Fint å få bekreftet at ikke kun et lag i bygda påberoper seg varmvannet fra Elkem" passerte sensuren. Ser ikke noe galt i det. Det er andre ting som "fyrer under striden" enn det som står her.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse