Besøkstall

83 004 denne måneden

94 617 466 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Tirsdag: Dugnad - bygging av soltribune i Gammelosen

Orkanger_Vel_Model.jpg_.fasader_nord_1.jpg

Tirsdag klokka 9 starter arbeidet med soltribunen ved den nye rullestolrampen  i Gammelosen. Arbeidsleder Leiv Garberg trenger håndtlangere. Har du tid, så MØT OPP. Det vil bli satt stor pris på.
Jobben er ganske enkel, men den må gjøres. Hvis du lurer på noe; ring Leiv Garberg (92094107) eller Laila Fjeld (41521428).


Vi bygger soltribune nå selv om sola ligger lavt for tida. Dermed er anlegget er komplett til neste sommersesong.

Dessuten må Orkanger Vel dokumentere  at vi har brukt støtten fra ExtraStiftelsen i tråd med formålet.

Stiftelsen har bidratt med 125 000 kroner. Pengene kommer fra Extra-spillet. I tillegg støtter Orkdal sanitetsforening prosjektet med 25 000 kroner.

Resten - drøyt 100 000 kroner - betaler Orkanger Vel.

Mye er allerede på plass: Conform har støpt betongelementene til rullestolbanen. Mardahl Maskin har gjort grunnarbeid. og Wåtland Kran & Transport har som vanlig tatt de tunge løftene.

Nå er det i tillegg asfaltert i området. Det er fast dekke fra parkeringa via handikaptoalettet og ned til rullestolbanen og den kommende tribunen. Øvre del av soltrubinen blir tilgjengelig for funksjonshemmede. Planen på bildet er snart sluttført:

Orkanger_Vel___SITUASJONS_PLAN_med_kj__rebane_med_ensidig_rekkverk_for_rullestol_og_asfatert_HK_parkering1_500_A3_2.jpg

Til våren vil Orkdal kommune merke opp handicap-plasser på parkeringa. Kommunalt råd for personer med nedsatt funksjonsevne skal på befaring neste uke.

Men først: En garantert trivelig dugnad, og et prosjekt folk vil sette pris på. Spesialbestilte takstoler danner furdamentet for tribunen.
Altså: Tirsdag kl. 9.

DSC_0026_1.JPG

Soltribunen bygges i fyllinga til venstre.

 

Publisert 20.11.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse