Besøkstall

83 004 denne måneden

94 617 466 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Stor helg i Orklahallen - men lyset er for dårlig

OIF_Spjelk1.jpg

Orklahallen må ha bedre lys for at Håndballforbundet skal godkjenne den for landskamper i framtida. Men i helga blir det fart i hallen uansett:
* Fredag kl. 19.30: Spennende lokaloppgjør i håndballens 3.divisjon mellom formlaget OIF og Skaun.
* Søndag kl. 12.00: OIF turn med juleoppvisning.

Bildet over viser Mali Lilleås Næss i aksjon tidligere i høst. Sist helg slo OIF-jentene som kjent til med storseier i Kristiansund og sensasjonell seier mot Molde2 dagen etter.

Fredag kveld er det duket for stor stemning og mye folk i hallen. OIF har startet klatringa på tabellen. Møt opp og støtt laget.

Søndag fra klokka 12 viser OIFs mange turnere hva de er gode for på den tradisjonelle juleoppvisninga. For 50 kroner i inngang er du sikret både morsomme og spektakulære opplevelser.

Orklahallen er for øvrig stadig i vinden. Nå pågår kampen for å sikre utbygging innenfor rammen av 38 millioner kroner uten enda flere forsinkelser. Den politiske ledelsen har langt på vei garantert byggestart til våren.

* Snarlig byggestart er uhyre viktig for fjellsportklubbens klatrehall, som har fått spillemidler og derfor må starte bygging.

* Basishallen er av avgjørende betydning for det store turnmiljøet i Orkdal, som stort sett holder til i den langt på vei konmdemnable gammelhallen.

* Ny bane 3 er av stor betydning for håndballen, men også for Orkdal som lokalmiljø. Med tre spilleflater vil hallen kunne trekke til seg landskamper og store turneringer for aldersbestemte lag. Det betyr inntekter og ringvirkninger for idretten selv og for lokalt næringsliv.

Håndballforbundet har vurdert aktuelle haller i Midt-Norge, og bedømt dem. Fire er godkjent:
Verket på Røros, Spektrum i Trondheim, Stjørdalshallen og Trønderhallen (Levanger) tilfredsstiller alle krav.

Orklahallen får ikke godkjent. Forbundet legger til grunn at bane 3 kommer, men lysstyrken i hallen må bedres fra 800 til 1200 lux. Dessuten trengs dokumentasjon på at det kan skaffes nok tribunekapasitet.

Det siste er ordnet med provisoriske løsninger tidligere, som i landskampene høsten 2009 (bildet under):

landskamp_042_1.jpg

 

Publisert 01.12.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse