Besøkstall

126 923 denne måneden

21 499 122 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ukeslutt: Politisk tautrekking om "rusboliger" i Moan

BrakkeGr__n__ra2_1.jpg

Det du ser på bildet er to kommunale leiligheter. Like ved planlegger Orkdal kommune fem småhus som ST har døpt "rusboliger." Nå er den politiske enigheten om prosjektet "Endelig heim" i ferd med å rakne. Etter alt som har skjedd er det grunn til å spørre om "Endelig heim" snarere vil stigmatisere enn integrere framtidige beboere.
Les mer i Ukeslutt i gjesteboka.

 

Publisert 09.12.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

varmt 11.12.2011 12:43
Tror kommunen har såpass intelligens at den lytter på råd fra tidligere rusmisbrukere. Det sier seg selv at det blir store problemer for hele lokalsamfunnet på Orkanger hvis kommunens forslag blir gjennomført.Har det ikke vært varmt rundt ørene på folkevalgte tidligere - så blir det vulkanskt varmt i dette tilfellet.

Hans K 10.12.2011 19:00
Forslag på mail fra en av våre lesere som ikke vil delta i åpen debatt (hvorfor er det så belastende i Orkdal?): Utnytt den aktuelle tomta på vanlig måte med høy tetthet; feks 20-30 leiligheter. Sett av to av disse til den aktuelle brukergruppa. Bedre arealbruk, bedre økonomi og bedre integrering enn en ghetto.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse