Besøkstall

167 479 denne måneden

167 479 i år

Annonse

Annonse

Annonse

ST-fest onsdag kveld: Orkanger Vel får frivillighetsprisen

plask7.jpg

Onsdag klokka 19.00 er det klart for STs festkveld i kulturhuset. Der får Orkanger Vel årets frivillighetspris, blant annet for arbeidet med Gammelosen (bildet). Arrangøren lover flotte artister og overraskelser. Du får se TV-dokumentaren om Patina på storskjerm.

Håndballspiller Kari Aalvik Grimsbø får ST-prisen og sanggruppa Irresistible er årets vinner av STs talentstipend. Jentene kommer ens ærend fra London.

Blant andre artister som entrer scenen onsdag kveld er sangeren Are Hembre.

Orkanger Vel fyller 85 år i år. De siste årene har foreninga satset hardt spesielt på å bygge ut og ta vare på anlegg i Gammelosen. Velforeningas mål har vært å skape møteplasser og anlegg som bidrar til trivsel og folkehelse.

I tillegg tok Orkanger Vel ansvaret for å bygge Orkdalsbanken skateboardpark, som politikere hadde etterlyst i flere år. Parken er et supplement til den organiserte idretten.

Viktige oppgaver i år

  • Jakten på en båtlast sand til Gammelosen fortsetter. Vi leter nå etter båt som kan frakte sand fra Vesterålen.

  • BMX-banen ved skateboardparken skal gjøres ferdig med toppdekke.

  • Landgangen ved badebrygga i Hermetikken er ødelagt og må repareres.

  • 150 000 er allerede bevilget til helårs kunstgressbane for OIF på den ødelagte ballsletta.

27.april blir det for øvrig dugnad i Gammelosen for å rydde strendene og male buene i Hermetikken (det siste er væravhengig).

Skateboardparken trenger hjelp
Sesongen har allerede startet ved skateboardanlegget. Her er det opprettet ei foreldregruppe som skal ta ansvar for at brukerne rydder og at miljøet er bra.

Orkanger Vel dekker alle utgifter hvis foreldregruppa vil arrangere noe eller trenger enkelt utstyr og reparasjoner. Dette er altså et GRATIS aktivitetstiilbud.

Men: Det er behov for flere foreldre som vil ta ansvar. Velforeningas styre kan ikke ha tilsyn. Foreldrene til de som bruker anlegget må selv vise nærvær.

Hvis du vil hjelpe til litt, kontakt noen i foreldregruppa: John Olav Wåtland, Roar Lorentzen eller Magnus Stadsnes.

Bli medlem
Dessuten bør alle på Orkanger være medlem i Orkanger Vel. 351 betalte kontingent i fjor. Både barn, voksne og eldre får mye igjen for de 200 kronene i medlemskontingent.

Bruk konto 4270 32 32226 - og møt gjerne opp i kulturhuset på ST-konserten onsdag klokka 19.

skate3.jpg

Orkdalsbanken skateboardpark trenger flere foreldre som stikker innom.

 

Publisert 09.04.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Orkdaling 09.04.2013 11:52
Fantastisk godt jobba av Orkanger Vel!!!! Uten å være overambisiøs, uten hemmeligholdelse rundt økonomiske prosjekter og ingen budsjettsprekker. Gratulerer med prisen.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse