Besøkstall

173 725 denne måneden

173 725 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger-dagene 2013: Gamle Kåresgata gjenoppstår

k__resgata2.jpg

Den livlige Kåresgata fra 1950- og 60-tallet gjenoppstår inne i STs tidligere trykkerihall under Orkanger-dagene i juni. Da kommer også boka med konfirmantene på Orkanger fra 1945 til 2013. Her møter du flere tusen kjente og ukjente ungdomsfjes.
Se programfolder.

Da dagens 50-åringer var barn kunne du se flere forretninger bare på den korte strekningen på bildet over - med Dahløs fiskmat i det røde huset aller nærmest.

Kåresgata var et travelt sted med allsidige butikker, kiosker og kafeer på rekke og rad. Nå er alle borte.

En montasje fra gatas storhetstid ble laget til Orkanger-dagene i 2000. Nå settes den opp igjen inne i det tomme ST-trykkeriet.

I tillegg blir det guidet tur i gata og mange bilder fra gamle dager nedover gateløpet.

Orkanger-bok
Utgivelsen av den nye konfirmasjonsboka markerer et annet høydepunkt på årets Orkanger-dager. Bare bildet fra 1945 mangler. Perioden 1946-2013 finner du komplett.

Friidrettsanlegg
Lørdag 22.juni kommer den offisielle åpninga av friidrettsanlegget i Idrettsparken. Etter mange tiårs forfall har OIF bygd et moderne anlegg til en pris av 10,5 millioner kroner.

Fest i Hermetikken
Dagene starter med den etter hvert tradisjonelle festen i Hermetikken 15.juni. I år har OIF Fotball overtatt ansvaret fra Orkanger Vel. Dagene avsluttes som før med familiedag og Bråttåbjønn - i år søndag 23.juni (bilder under fra i fjor).

Sett av dagene og kveldene!

Br__tt__91.jpg

 Fra Bråttåbjønn 2012.

famdag4.jpg

Orkanger Vels familiedag i Hermetikken.

 

Publisert 24.05.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse