Besøkstall

153 993 denne måneden

153 993 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Rudolf Larsen daglig leder i Orkanger IF

OIF2.jpg

* Rudolf Larsen er ansatt som daglig leder i Orkanger IF. Rudolf er den første ansatte i OIF siden etableringa i 1901 (mer om det lenger ned). 
* Husk også dugnad i Gammelosen i dag: Oppmøte i Hermetikken fra klokka 17.00. Det blir kaffe, vafler og mulighet for en dukkert!

Rudolf Larsen (68) starter i 50 prosent stilling som OIFs daglige leder fra 1.august. Tanken bak ansettelsen er at daglig leder skal skaffe inntekter som er større enn lønnsutgiftene.

OIF har nesten 1400 medlemmer, en kolossal aktivitet og bygger ut kostbare anlegg. Oppgavene har etter hvert blitt større enn det frivillige alene kan ta hånd om. Orkdal IL har til sammenligning hatt daglig leder i 100 prosent stilling ei tid nå.

Les mer om saken på OIFs hjemmeside.

Rudolf gikk av som valgt leder i OIF i fjor. Han har fortsatt å jobbe kontinuerlig med store oppgaver knyttet blant annet til den nye kunstgressbanen (mer om den ganske snart på denne sida).

PS: Hvis du ikke har kjøpt andel i kunstgressbanen, er tida overmoden nå. Mange med barn i OIF-fotballen står fortsatt uten andel etter flere måneders salg. En andel koster 500 kroner. Bruk konto 4270.14.23911.

Se oversikt over andelseiere.

Gammelosen
Orkanger Vel håper du kan sette av tid til en kjapp dugnad i Gammelosen i godværet. Det eneste som trengs er klær som tåler å bli skitnet til med maling eller jord.

Viktigste oppgaver:

* Maling av kanobua, kiosken og tribunen. Velforeninga har nødvendig utstyr.

* Trilling av sand ved rullestolbanen. Ta med trillebår og spade hvis dette er jobben du har mest lyst på.

* Rydding i plantene over tribunen. Hansker en fordel.

Hermetikken skal skinne til sommersesongen og festen 15.juni. Det vil si; sommeren er her allerede. Se værvarsel for Orkanger.

fest3.jpg

 

Publisert 28.05.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse