Besøkstall

167 479 denne måneden

167 479 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkla FK sa ja til avtale: Klart for ny kunstgressbane

Front_KGB_1.jpg

Styret i Orkla FK har sagt ja til en samarbeidsavtale med OIF og Orkdal kommune om kunstgressbaner og varmvatn i Idrettsparken. Dermed er det klart at OIF kan bygge i år. "Banen er stengt"-skiltet forsvinner.

OIF og Orkdal kommune ble som kjent enige om innholdet i avtalen forrige uke. Orkla FK hadde ekstraordinært styremøte søndag kveld.

OFK har ønsket en mindre endring. Det skal ikke ha praktisk betydning for avtalen, men dette har forsinket den endelige avklaringa litt.

Allerede i dag er OIF på befaring på ballsletta med den innleide prosjektlederen fra et selskap i Bodø. Banen blir trolig flyttet litt vestover for å gi bedre plass mot øst - i retning Orkanger. Der kan det etter hvert komme en sjuerbane. OBS: Byggestart blir ikke rett etter Orkla-Cupen, slik målet har vært. Prosjektleder Sven Aune AS advarer mot at det kan bli for seint fordi lave temperaturet kan gjøre det vanskelig å lime kunstgresset. En mulighet er å starte tidligere, eller vente til våren.

Denne uka velger styringsgruppa entreprenør for anlegget.

Samtidig må det legges en mer overordnet plan for Idrettsparken. Allerede neste år kan det bli bygging av svømmehall. Aktuell plassering er ut fra Orklahallen i retning Gammelosen. Da kan Idrettsparken bli helt bilfri.

Om avtalen med OFK og Orkdal kommune:
Avtalen er godkjent av de tre partene, men ikke signert. Orkdal formannskap blir trolig orientert i morgen.

* OIF bygger kunstgressbane så snart som mulig.

* Orkla FK rehabiliterer den eksisterende kunstgressbanen etterpå.

* På sikt, når begger baner har topp standard, opprettes et aksjeselskap der både OIF, Orkla FK og Orkdal kommune går inn for å drifte og eie kunstgressbanene.

* OIF kommer inn på rør- og pumpeanlegget som forsyner Idrettsparken med varmvatn.

orklacup.jpg

Fra ballsletta - en dag med gode forhold. Snart blir dette en helårs kunstgressbane.

 

Publisert 28.05.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse