Besøkstall

167 479 denne måneden

167 479 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Nye skilt som tåler vær og vind i Gammelosen

DSC_0003.JPG

Kortbølgen og Troa i Gammelosen har fått nye skilt som tåler en støyt. Bilder og tekst om historien til plassene er laminert på metall. Nå kan du lese om Kortbølgen, om bakgrunnen for navnet og se bilder fra gamle dager.

Orkanger Vel gjenreiste Kortbølgen i 2009. Da hadde det gamle møtestedet falt sammen. Tavla har stått naken ei stund etter at oppslagene ble revert ned. Denne uka fikk vi satt den i stand.

Troa
Det samme skjedde ved Troa, vannkilden rett sør for Hermetikken. Også der er et tilsvarende skilt nå kommet opp på ståltavla Bård Andaas laget for velforeninga i 2009.

Det var Orkanger Vel som gjenskapte også Troa - i 2007. Jan Erik Bach og en del andre ildsjeler fant oppkommet oppe i mælen og fikk samlet og ledet vatnet opp i dagen igjen. Da hadde det i lang tid piplet fram i torvet over et større område.

Vatnet er filtrert gjennom mange lag grus under Orkanger. Det er reint og iskaldt.

Også under Kortbølgen er det et oppkomme.

DSC_0009.JPG

Det nye skiltet ved Troa.

Også Hermetikken har fått et skilt - ei hyggelig oppfordring til brukerne etter at mange engangsgriller har ødelagt bord og plen.

Været har redusert grillproblemet, og sånn ser det dessverre ut til å fortsette.

Samtidig driter kanadagåsa både i værvarsel, engangsgriller og nye skilt.

DSC_0006.JPG

 

Publisert 13.07.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse