Besøkstall

41 718 denne måneden

79 973 475 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Lysholm vil ha bane 3 og klatrehall i 2010

2009bilder_018_1.jpgOrdfører Gunnar H. Lysholm ønsker å bygge både ny bane 3 og klatrehall i Orklahallen (bildet) allerede neste år. Det gjorde han klart på et møte i regi av Orkdal idrettsråd mandag kveld. Jorodd Asphjell mener det kan være bedre å bygge hall på Follo og heller satse på svømmeanlegg ved Orklahallen.

Jorodd viser til at svømmeavdelinga i OIF etterlyser et skikkelig svømmeanlegg. Samtidig mener han en stor hall på Follo vil styrke skolen i kampen om elevene, kom det fram på møtet.

Men det er kommunestyret i Orkdal som bestemmer. Og ordfører Gunnar H. Lysholm er nå krystallklar: Utbygging i Orklahall bør skje neste år - i verste fall i 2011.

- Jeg kan ikke se at linjene TIP, kjemi/prosess og service/samferdsel får et bedre tilbud med en stor idrettshall på Follo, sier ordføreren.

Det er disse yrkesrettede linjene fylkeskommunen truer med å flytte til Meldal dersom kommunen ikke bygger hall for fylket ved Orkdal vidaregåande skole.

På Follo står det mellom en gymsal på 23x17 meter og en håndballhall på 20x40 meter. Det siste vil bli en konkurrent til Orklahallen.

Ordføreren mener det lar seg gjøre å finne penger til prosjektet i Orklahallen på neste års budsjett. Spørsmålet er hva samarbeidspartiene Sp og Venstre gjør.

 

 

 

Publisert 30.03.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse