Besøkstall

268 818 denne måneden

19 428 305 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Fotballdrama i Idrettsparken: OIF slo Kolstad 3-2

DSC_0010.JPG

OIF slo en sterk utgave av Kolstad2 3-2 i Idrettsparken mandag kveld. Dermed har A-laget fortsatt kontroll i 5. divisjon når to serierunder gjenstår. På bildet jubler Joachim Elshaug etter å ha gjort 3-1.
* Damene har som kjent allerede rykket opp til 2. divisjon.

Høyt tempo, maks innsats og mye godt spill i parken mot Kolstad 2. Med samme kvalitet i alle kamper ville OIF ha cruiset gjennom 5. divisjon.

Nå ligger det uansett til rette for avdelingsseier og kvalik-spill for opprykk til 4.divisjon. Kolstad 2 var et høyt hinder, og OIF ble satt under press mot slutten. Men laget holdt ut i fem nervepirrende overtidsminutter:

Slik kom målene
1-0: Joachim Elshaug etter bare fire minutter. Forarbeid av Eskil Sivertsen (tilbake etter sykdom) og Perry Jensen.

2-0: Skudd fra Eskil Sivertsen går i mål via motspiller. Fin overgang, Perry med assist.

Det sto 2-0 ved pause. Kolstad utlignet på en omstridt straffe, og dermed sto kampen og vippet igjen. Med OIF-tap ville Oppdal overta føringen i avdelinga.

Da dukket Joachim Elshaug opp for andre gang:
3-1: Joachim slåss en retur fra keeper i mål, innlegg fra Eskil Sivertsen.

Kolstads førstelag har vunnet 3.divisjon og stilte et sterkt andrelag. OIF fikk kjørt seg, men sto imot inntil det sviktet på en corner. Med innsats som i en cupfinale fra begge lag endte oppgjøret 3-2.

Se en hyggelig tabell.

Spennende avslutning
Lørdag skal OIF ut i en brutal nabofeide borte mot Svorkmo. Svorkmo påførte OIF lagets første tap for sesongen i det omvendte oppgjøret. 

Oppdal møter Kolstad 2 borte to dager senere (mandag). Med seier til OIF og poengtap for Oppdal har OIF vunnet 5.divisjon neste mandag.

Men slik trenger det ikke å gå. Alt kan bli avgjort i siste serierunde. Da tar OIF mot Rindal mens Oppdal får besøk av Svorkmo.

DSC_0014.JPG

Corner til Kolstad 2 på overtid i Idrettsparken. OIF red av stormen. Keeper Stian Storli hadde for øvrig en mulig avgjørende redning i andre omgang. På motsatt side var Eskil Sivertsen gjennom og skjøt en centimeter utenfor.

 

Publisert 26.09.2016


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse