Besøkstall

47 627 denne måneden

12 133 155 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Se hvem som ryddet strendene i Gammelosen

Dugnad1.jpg

Her er litt av gjengen som gjorde sandstrendene i Gammelosen reine og hvite igjen etter en lang vinter. De jobbet dugnad i godværet lørdag.

Fra venstre: Geir Knutzen, Marit Rostad, Grethe Gravrok Sand, Harald Aspen, Olav Rostad, Hans Kringstad, Vidar Liøkel, Solveig Kjønli og Irene Volden.

Dugnaden er et av vårens vakre eventyr. Etterlatenskaper etter vinterens uvær forsvinner, og til syne kommer de strålende strendene med korallsand. De er en fryd for øyet for alle som går tur, og snart en tumleplass for store og små som soler seg og bader.

Denne perlen, som Orkanger Vel har skapt sammen med Orkdal kommune, ligger nesten midt i Norges yngste by. Gammelosen er møtested og folkehelse i praksis.

Dugnad3.jpg

Den vesle stranda i nordenden er lun og kanskje den beste av alle badeplassene. Stranda trenger mer sand. Velforeninga skal prøve å få til etterfylling med korallsand.

På bildet over er følgende i aksjon: Marit Rostad, Solveig Kjønli, Irene Volden, Marit Mjøen, Morten Ebbesen, Anita Holten og Grethe Gravrok Sand (treffende navn).

Dugnad2.jpg

Mat i Hermetikken med  to av brødrene Gammelosen i forgrunnen; Jan Erik Bach og Oddbjørn Fossland.

Støtt velforeninga
Det må dessverre gjentas at vi håper du hjelper Orkanger Vel med 200 kroner som støttemedlem i år. Medlemstallet har gått ned, vi må opp med inntektene igjen av hensyn til arbeidet på Orkanger:

200 kr til konto:
4270 32 32226

eller til Vipps:
112615

Husk å før på navn.

Det nye styret i Orkanger Vel:
Olav Rostad, leder.
Geir Knutzen, nestleder.
Solveig Kjønli, kasserer.
Hans Kringstad, sekretær.
Harald Aspen, Bjørn Haugen og Sissel Moldjord er styremedlemmer.
Grethe Gravrok Sand og Vidar Liøkel er varamedlemmer.

 

Publisert 27.04.2019


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse