Besøkstall

129 113 denne måneden

129 113 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Hvor er dette? Vinneren heter Øystein!

 

nuts4_1.jpg

Bildet av Pålla på pissoaret (PPP) ved Gjølme samfunnshus var egentlig ingen konkurranse. Folk svarte pliktoppfyllende likevel. Bra.
Men nå. Nå gjelder det: Hvor er dette?
Svar presist i gjesteboka.
Mange gode forsøk, som kommunekaia, kortbølgen, Thamshavn, Rove, Gammelosen og Gjølmebrua. Men de er feil. Vinner og rett svar finner du ved å klikke på "les mer".

12062009171_2.jpgOg dagens vinner er Øystein Solem (bildet), tidligere kroppsbygger, nå ansatt på havna og dessuten håndfast medlem i styret i Orkanger Vel.

Herr Solem var til en viss grad på hjemmebane her.

Petter T. og Per Ø. Gangaas fulgte opp med presise svar. Gratulerer til dem også. Flere sirklet seg inn etter hvert. Du finner alle - både treff og bom - i gjesteboka. De første ligger lengst bak, sånn at du må bla deg bakover i arkivet. Klikk på 10, 20 osv.

Løsningen er Vigorbrua. Bildet er tatt ved brukaret på Gjølmesida, som godt kan kalles det vestre eller sørvestre brufundamentet. Utsikten er i retning Grønøra og havna - altså nedover elveløpet.

Bruer er viktige, og Vigorbrua er intet unntak i så måte. Da den kom representerte den en nødvendig atkomst til det nye industriområdet fra vest. Og som navnet tilsier; her var det bedriften Vigor som dominerte de første årene.

12Flommen_tok_brua.jpgDen nye brua raste for øvrig sammen under stor dramatikk ved vårflommen i 1975. To biler havnet i elva, men ingen mennesker kom til skade.

 nuts_1.jpg

 

Publisert 17.10.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse