Hopp til innholdet

En guide til hva som skjer i Tønsberg

  • av
En guide til hva som skjer i Tønsberg

Gjør deg klar for det fantastiske Tønsberg

Tønsberg er ikke bare Norges eldste by, men også en by som stadig bobler over av aktiviteter og attraksjoner. Det er alltid noe som skjer i Tønsberg! Fra festivaler og konserter til utstillinger og spesielle arrangementer, du vil alltid finne noe å engasjere deg i.

Ustoppelig moro: Hva skjer i Tønsberg

Eventyret starter her. Fantastiske musikkfestivaler og rockende konserter, intrikate teaterforestillinger, engasjerende sportsarrangementer, inspirerende utstillinger og livlige messer venter på deg.

Attraksjoner du ikke vil gå glipp av i Tønsberg

Historiske monumenter, naturskjønne ruter, og kulturelle opplevelser venter på deg. Fra det historiske Slottsfjellsmuseet til den praktfulle Tønsberg Domkirke, og det kulturelt rike Oseberg kulturhus, er det alltid noe å utforske.
En guide til hva som skjer i Tønsberg

Nyt matverdenen: Spisesteder og Uteservering i Tønsberg

Oppdag et variert utvalg av matopplevelser i Tønsberg. Velg mellom alt fra klassiske norske retter på koselige lokale kafeer, til internasjonale smaker på trendy restauranter.

Søte drømmer: Innkvarteringsalternativer i Tønsberg

Uansett om du er på budsjett-reise eller leter etter litt ekstra luksus, har Tønsberg noe for alle. Fra romslige hoteller og koselige bed & breakfast, til rimelige vandrerhjem og elegante leiligheter.

Kom deg rundt i Tønsberg med letthet

Tønsberg er enkelt å navigere både til fots, med bil, eller offentlig transport. Det er også en rekke sykkelutleier for de som ønsker å utforske byen på to hjul.

Sesonbaserte gleder: Hva skjer i Tønsberg i forskjellige sesonger

Lurer du på hva som skjer i Tønsberg om sommeren? Eller kanskje hva Tønsberg har å tilby om vinteren? Byen har forskjellige attraksjoner for hver sesong som vil overraske deg.

Avsluttende tanker om hva som skjer i Tønsberg

Enten du er en historieelsker, naturvandrer, matelsker, eller bare en nysgjerrig reisende, vil du alltid finne noe du liker i Tønsberg. Så hva venter du på? Bli med oss og opplev alt det vakre Tønsberg har å tilby.