Hopp til innholdet

Hva skjer i Drammen

  • av
Hva skjer i Drammen

? Finn ut av alle begivenhetene og attraksjonene

Er du nyskjerrig på hva skjer i Drammen? Dette er byen der det alltid er noe som skjer, enten du er interessert i kunst, musikk, restauranter eller shoppingmuligheter. Drammen har noe å tilby for alle.

Utforsk lokale attraksjoner i Drammen

Drammen tilbyr en rekke historiske og kulturelle attraksjoner. For kunstelskere, er Drammen Museum et must-besøk. Det har en omfattende samling av kunstverk spenner fra middelalderen til samtidskunst.For de av dere som er interessert i arkitektur, er de historiske bygningene i Gamle Drammen absolutt verdt en titt. Her kan du føle historiens vingesus i de gamle trehusene, og bli med på guidede turer for å lære mer om byens historie.
Hva skjer i Drammen
Kun en kort spasertur fra sentrum finner du også Drammen Spiral Tunnel, en unik og imponerende konstruksjon som vil gi deg en utsikt over byen du sent vil glemme.

Livlige arrangementer i Drammen

når det gjelder arrangementer? Jo, det er alltid noe på gang! Byen har en utrolig warmatmosfære, med mange festivaler, konserter og teaterforestillinger som foregår gjennom året. Elvefestivalen er en årlig begivenhet som trekker folk fra hele landet. Med sin blanding av musikk, mat og familievennlige aktiviteter, er det en fest du ikke vil gå glipp av.

Opplev Drammens vakre natur

for naturelskere? Drammen er omgitt av vakre skoger, fjell og elver, og tilbyr utallige muligheter for friluftsliv. Hiking, sykling, kanopadling og fisking er blant de mange aktivitetene du kan nyte i Drammens natur.

Shopping og matopplevelser

for de som elsker shopping og mat? Svaret er ganske mye! Kurven er fylt til randen med butikker som gir deg både internasjonale merkevarer og lokale håndverk. Når det gjelder mat, finner du et bredt utvalg av restauranter med alt fra norsk til internasjonal mat.Drammen er en by som har noe for enhver smak. Bli kjent med byen ved å utforske dens attraksjoner, arrangementer, natur, shopping og matopplevelser. Benytt deg av denne flotte byen, enten du er en lokal innbygger på utkikk etter noe nytt, eller en turist som ønsker å oppleve det beste av hva skjer i Drammen.